Seleziona una pagina

A NODE FOR LIVING

HONOURABLE MENTION

The intervention is designed in order to respond to a condition in which the distinctions between private housing units and the public city are less and less distinguishable today. Before solving the architectural problems of a residential building, it aims to establish a relationship with the entire urban system by identifying services as the main opportunity for a possible interaction. By integrating cycling mobility between existing and proposed trajectory, the project has an infrastructure along an axis that includes non-residential and non-permanent features. By removing the services from the base, it establishes a continuous succession of internal and external episodes connecting the pertaining court to the surrounding area.

 

PUBLICATION | [2016] Concorsi e Architettura issue num.6 – march 2017


Team:

Michelangelo Vallicelli

Giulia Panadisi

Giorgio Sokoll

© Node Architecture All Rights Reserved

© Node Architecture All Rights Reserved